Algemene voorwaarden

Bosnian Pyramid Retreats is een schakel vn Namaste Bed and Breakfast d.o.o.

Wij bieden enkel lokale evenementen/retreats aan in Bosnië en Herzegovina en zijn geen touroperator of reisorganisatie.

Wij maken soms gebruik van onze lokale contacten als het gaat om verblijf.
Dit zijn dikwijls verblijven van Bosnische families.

Je werkt tijdens een retraite aan jezelf en we delen veel kennis op het vlak van bewustwording. Je kunt onze retraites dus zien als een seminar van meerdere dagen.

In onze retraites worden geen plantmedicijnen gebruikt.

Lokaal vervoer regelen we via een lokale buurman die een busje heeft, want er zijn in Bosnië nog geen officiële aanbieders van toeristenvervoer.

Deelname aan onze retraites geschiedt vrijwillig en op eigen risico.

Het is verplicht om een reisverzekering af te sluiten om deel te nemen aan onze retraites in geval van blessures of ziekte.
Het is ten zeerste aan te raden een annuleringsverzekering af te sluiten in geval van onverhoopte omstandigheden waardoor je niet af kunt reizen.

Je deelname is bevestigd indien je aanbetaling is voldaan en niet eerder.
Indien je in gebreke blijft bij een eventuele restantbetaling en deze niet binnen de gestelde termijn voldoet, behouden wij ons het recht voor om je deelname aan de retraite te ontzeggen. 
De aanbetaling wordt in dat geval niet geretourneerd.

Er wordt veel gewandeld tijdens de retraites dus het is belangrijk dat je goed ter been bent en schoeisel hebt met een goed profiel.

In Bosnië worden uitsluitend contante betalingen geaccepteerd.
Je garandeert je deelname door de aanbetaling te doen en de rest betaal je contant in Bosnië, zodat wij de lokale aanbieders kunnen betalen.

De reis naar Bosnië regel je zelf.

Annuleringsvoorwaarden
De annuleringsvoorwaarden bedragen de aanbetaling (ca. 25%) tot 6 weken voor aankomst en vanaf zes weken voor aankomst 100% van het totaal aanbetaalde bedrag.

De kosten voor vervoer, programma, verblijf etc. vragen een minimum aantal deelnemers en moeten wij garanderen aan de lokale dienstverleners, vandaar dat wij bij onverhoopte annulering deze kosten moeten dekken en er geen restitutie volgt.

Je mag altijd iemand anders in jouw plaats sturen mits dit past binnen de reeds geplande groepsamenstelling en kamerindeling.

 

 

G-25YQVJFHV0