VALLEI VAN DE BOSNISCHE PIRAMIDES

highlights

ENERGETISCHE KRACHTPLEK

DE VALLEI VAN DE BOSNISCHE PIRAMIDES BEHOORT TOT ÉÉN VAN DE TIEN KRACHTIGSTE PLEKKEN IN DE WERELD

Bij de Bosnische Piramide van de Zon en de nabijgelegen Tumulus wordt de Boviswaarde gemeten op 50.000 en die plaatsen hebben een anormale frequentie van 28 KwH. Dit is zeer krachtig en perfect om je energie te activeren. Tijdens een retraite bij Bosnische Piramide Retraites werk je aan jezelf, terwijl je gecoacht wordt door Ira. De combinatie van het werken aan het Zelf op een plek van kracht is als een vergrootglas, resulteert in snelle resultaten, doorbraken en transformaties.

Omdat ik (Ira) hier in Visoko woon, de lokale bevolking ken, de taal spreek en veel in het land heb gereisd, Ik ken de beste plekken om naartoe te gaan. Daarom combineer ik sommige retraites Bosnische piramides met andere interessante plekken in het land. Mijn jarenlange ervaring in het toerisme, dan therapeutisch en holistisch werk is de perfecte match met de kennis van de piramides en krachtplaatsen hier om kennis en bewustzijn uit te breiden en je geest te laten ontwaken. Velen keren terug naar huis als een 2.0-versie van zichzelf na een retraite met mij. De uitnodiging is er, maar jij bent degene die de kans moet grijpen.

Velen keren terug naar huis als een 2.0-versie van zichzelf na een retraite met mij. De uitnodiging is er, maar jij bent degene die de kans moet grijpen.

PIRAMIDES EN PLEKKEN MET EEN BIJZONDERE ENERGIE

Prehistorisch tunnel labyrinth Ravne

In de Ravne-tunnels, een tunnelsysteem dat deel uitmaakt van de Bosnische piramides, krijg je geweldige uitleg van de gidsen en het heeft de perfecte energie om te ontspannen en te mediteren.

Bosnische Piramide van de zon

De Bosnische Piramide van de Zon is een van de sterkste krachtplaatsen in de vallei en het is de grootste en oudste piramide ter wereld. Alle Bosnische piramides zijn actief! Piramides worden actief op water. Er moet dus een waterbron zijn om de piramides te activeren.

De piramides in Egypte zijn niet meer actief omdat de waterbron is uitgedroogd.

Tumulus Vratnica

A tumulus is een interessante ovaalvormige structuur en tumuli worden gevonden over de hele wereld.

Highlights elders in het land

Bosnië en Heregovina hebben veel te bieden

Kravice Watervallen

Is dit Brazilië? Nee het is in Herzegovina!

Ongedocumenteerde piramide structuren

Er zijn vele piramide structuren rond Visoko maar de meeste zijn niet officieel onderzocht en/of gedocumenteerd

Stenen bollen van Zavidovici

Mysterieuze stenen ballen, waaonder de grootste van de wereld.

Obelisk in het bos

Er is een mysterieuze vier meter hoge obelisk in het bos bij Olovo.

If not now, when?

FAQ

Frequently Asked Questions

Why the pyramids look like green hills?

The pyramids were only discovered by Dr. Semir Osmanagic in 2005. There are people living on the pyramids on their private grounds. Therefore they cannot dig or take away the plants and trees that grew there as they will have to dig at someones private grounds.

Is is suitable for wheelchairs?

The area is full of hills and mountains and  therefore not suitable for wheelchairs. In a retreat you will have to carry your own luggage, and be able to walk steep hills.

Why is a retreat with you different from other retreats?

As I work with you n your energetic and emotional blocks I work holistically and therapeutically and therefore in small groups. Alcolhol is not used in my groups. I do not need plantmedicine, sage an any other external tools like ankhs or totem animals, drums  or whatever to help you work on yourself. I do not open portals, not do I work with energygrids, but I work with all that is already there, left behind by an ancient civilization for us.

I speak the language, I know the locals, I live here in Visoko and travelled extensively in the country, so besides all the known hot spots I  try to bring you to unknown places.

What currency do I take with me?

The local currency is Bosnian Mark (KM=Konvertible Mark), but you can pay as well in euro’s. Bosnia is a cash only society. Pin payments are only accepted in big supermarkets and petrol stations.

"expand your knowledge. wise men cannot be dominated"

Unknown
★★★★★

" it is only our deeds that reveal who we are."

Carl Jung
★★★★★

"Often the solitary man finds for himself the grace of the spirit.

Unknown
★★★★★

G-25YQVJFHV0