DOORBRAKEN VAN MIJN GASTEN

Na een paar weken of maanden na terugkomst van een transformatieve retraite bij de Bosnische Piramides

DOORBRAKEN VAN MIJN GASTEN

IK VOND DE LIEFDE VAN MIJN LEVEN

Ik was 8 jaar single maar binnen drie maanden na terugkomst van mijn retraite in Bosnië vond ik de liefde van mijn leven, ik werd snel zwanger en nu hebben we een gezin! Dit alles gebeurde binnen een tijdsbestek van een jaar.

IK VERHUISDE NAAR EEN BETERE PLEK

Ik hield van mijn huis maar de energie was erg zwaar in de wijk waar ik woonde. Binnen twee maanden naat ik terug kwam uit Visoko, vond ik een huis buiten de stad, waar de energie zoveel beter voelde. 

IK VOND EEN NIEUWE LIEFDE

Oh hoe ongelukkig ik altijd was in de liefde en voor zolang ging ik als een single vrouw door het leven.  

Het werken aan mezelf tijdens de retraite in Visoko deed me erg goed en als een 2.0 versie van mezelf keerde ik terug naar huis.

Binnen slechts drie weken vond ik een nieuwe liefde en deze relatie voelt zoveel beter omdat ik leerde de relatie met mezelf te verbeteren.

IK HEB MIJN HUIS TE KOOP GEZET

Letterlijk een dag na terugkomst uit Visoko heb ik mijn huis te koop gezet. 

CONTACT MET MIJN KINDEREN

Na een pijnlijke scheiding verloor ik het contact met mijn kinderen. Toen ik terugkwam van een retraite in Visoko, waar ik aan mezelf gwerkt heb en meer berusting vond in de situatie en met mijzelf, namen mijn kinderen contact op en nu zijn wij weer in elkaars leven. 

IK STA MEER IN MIJN VROUWELIJKE ENERGIE EN KREEG NIEUWE IDEEËN VOOR MIJN BEDRIJF

Ik heb heel hard gewerkt aan mijn vrouwelijke energie in Visoko en dat wierp meteen zijn vruchten af terwijl ik nog in Visoko was en het resulteerde in snelle doorbraken in mijn bedrijf. Ik kreeg nieuwe creatieve ideeen, een nieuwe website met nieuwe mooie foto’s en een nieuw aanbod! ls je frequentie verandert, dan moet je bedrijf en je productaanbod met je meeveranderen. 

IK HEB MIJN BAAN OPGEZEGD

Ik had een zeer goede baan, maar het voelde niet als mijn missie. Ik was al mjin eigen bedrijf begonnen naast mijn baan.  Een maand na terugkomst heb ik mijn ontslag ingediend. Ik vond er een andere baan bij, terwijl ik mijn eigen bedrijf goed op poten zette. Binnen een half jaar kon ik volledig voor mezelf gaan werken. Ik heb zelfs een groot evenement succesvol georganiseerd voor mijn eigen bedrijf!  

IK BEN VOOR MEZELF BEGONNEN

Ik kijk met een warm hart terug op de retraite in Bosnië in de zomer van 2022. Het was daar waar het idee ontstond om helemaal voor mezelf te gaan werken. Nu (maart 2023) is het de realiteit. 

"In 2020 werd het me duidelijk dat ik in Visoko wilde wonen. Ik wist alleen nog niet hoe."

Ira Nagel

"Ik had een visioen waarbij ik mijn doel eerder bereikte dan ik had gedacht."

"Die droom werd werkelijkheid. In 2021 kocht ik een stukje land. In 2022 verhuisde ik naar mijn huis op dat land.

Ira Nagel

Mijn eigen verhaal is een verhaal van doorbraken, geactiveerd door te werken aan mijn Zelf in de vallei van de Bosnische piramides. Omdat de piramides versterkers en versnellers zijn, manifesteren dingen zich sneller dan normaal.
In 2005 kwam ik voor het eerst in Bosnië aan om te reizen en de schoonheid van het land zorgde ervoor dat ik regelmatig terugkwam.
Pas in 2019 bezocht ik de piramides, terwijl ik er al in 2005 van had gehoord. In de zomer van 2020 wist ik het: hier wil ik wonen. Ik wist alleen niet hoe.
Mijn Bosnische broer Nino vertelde me dat het een goed idee zou zijn om een stuk land te kopen. Ik vond mijn stuk grond in maart 2021 en kocht het. In januari 2022 had ik mijn zaak in Nederland gesloten, ik verkocht mijn huis en ik verhuisde naar Bosnië. Aanvankelijk moest ik een paar maanden het land in en uit verhuizen totdat mijn verblijfsvergunning klaar was en mijn huis was gebouwd. In september 2022 heb ik me helemaal kunnen settelen in Bosnië. Mijn bedrijf Namaste Bed and Breakfast d.o.o. met groepsretraites nam een run en ik ben volledig geïntegreerd in Visoko.

G-25YQVJFHV0