Wonderland Retreat

31 augustus-7 september 2024

6 x lunch
7 x ontbijt
7 x diner

Piramides en wonderland

Vervoer ter plaatse

Groepscoaching

Snelle transformatie

N

Professionele begeleiding

Deze retraite neemt je mee door Wonderland…
De reis brengt de betovering (terug) in jou.

Wonderland Retreat

In deze transformerende reis ontmoeten we elkaar op één van de krachtigste energieplekken in de wereld op heilige grond: de vallei van de Bosnische piramides. Hier beginnen we onze reis.

Bosnië en Herzegovina, een mysterieus land, behoort tot Oud-Europa. Dit land heeft vele krachtplekken, portalen en onbekende overblijfselen van vermoedelijk hogere of buitenaardse beschavingen die met de vergankelijkheid van de tijd niet verloren zijn gegaan en nu ontdekt mogen worden. Het is juist in dit land dat de grootste archeologische ontdekking van de eeuw werd gedaan: de ontdekking van de hoogste en oudste piramide op aarde en het grootste piramidecomplex dat ooit gevonden is tot nu toe. De energie van de piramides is bij uitstek geschikt voor healing en activatie. Het haalt alle hogere, maar ook alle lagere energiëen bij je naar boven.  Deze reis wordt een combinatie van het groene Bosnië en het meer mediterrane Herzegovina met haar wonderlijke watervallen en het beste wat Herzegovina te bieden heeft!

Tijdens deze reis, gaan we naar magische en energetische plekken in Bosnië en Herzegovina: krachtplekken en plekken met zuiver stromend water en natuurschoon.

Stromend helder water reinigt niet alleen je energielichaam, maar laat alles in je leven weer stromen.

Snelle transformaties vinden plaats na een spirituele reis naar de Bosnische piramides. Als je de kennis ontvangt hoe je de piramides voor je kunt laten werken met welke activaties, dan geeft dat een hele andere dimensie aan je reis dan wanneer je alleen de piramides bezoekt. Het is tussen jou en de Bosnische piramides hoe en wanneer die transformaties plaatsvinden, maar de ervaring heeft me geleerd dat de energie nog een aantal weken door kan werken en dat bewustzijnsgroei en daarmee prachtige veranderingen supersnel plaatsvinden na terugkomst uit de vallei.

Je kunt naar Bosnië afreizen:
1) per auto (aanrader). 
2) per bus
3) per vliegtuig
Overleg even met Ira. Ze kan de deelnemers eventueel met elkaar in contact brengen.

Ben jij er klaar voor om alles te leren over energie, alchemie en elementenleer? Wil jij die bewuste persoon belichamen voor wie het normaal is om in balans te zijn?
Dit gecombineerd met prachtige ongerepte plekken in Bosnië en Herzegovina? Ontmoet mij dan hier in Visoko tijdens deze Wonderland Retreat!

Ik ben Ira en ik woon hier in Visoko. Na zeven jaar eigenaresse te zijn geweest van het spirituele Namaste Cafe in Den Haag, verruilde ik Nederland voor Bosnië om hier Namaste B&B te openen en spirituele retraites te organiseren.Ik heb achttien jaar in de reisbranche gewerkt en organiseer spirituele retraites in Bosnié en ook in India. Ik vergroot het bewustzijn van mensen, ben een echte ‘awakener’, en een wakkerschudder Dat doe ik middels online workshops, via mijn retraites en via mijn Youtube kanaal. Mijn naam Ira betekent: ‘de waakzame’ en ik doe mijn naam eer aan:-)

Ik heb een enorme spirituele schatkist om uit te delen, een sterke intuïtie en ik leid mijn leven volledig afgestemd en werk op basis van inspiratie. Ik weet dat het geen toeval is dat je hier op deze pagina bent beland en als het resoneert dan zien wij elkaar in Visoko.

 

 

Dynamiek: 5/5
Bewustzijnsniveau 3/5
Wandelniveau 4/5

Deze retraite is voor alleenreizenden. Vanwege het diep transformerende aspect van deze reis, heeft het geen zin om je achter de veiligheid van een vriendin, familielid of partner te verschuilen. Pas als je helemaal out of your comfortzone gaat, kom je tot verandering. Daarbij heb ik uit ervaring gemerkt dat het niet goed is voor de groepsdynamiek als mensen samen reizen tijdens een rondreis retraite.

Bereid je voor op heel veel inzichten, doorbraken en bewustwording van je valkuilen en blinde vlekken. Nadat je dezew week hebt ondergedompeld in interessante kennis, energetisch hoog vibrerende plekken en wonderlijk natuurschoon, ben je er helemaal klaar voor om in een 2.0 versie van jezelf naar huis te gaan.

Tijdens deze dynamische retraite komt het volgende aan bod:
– oosterse en oude wijsheid m.b.t. energie
– elementenleer
– alchemie
– heel veel schaduwwerk
– inzicht in plekken met vrouwelijke en mannelijke energie.

Dit alles temidden van het mooiste achtergrond decor: de schitterende natuur van Bosnië en Herzegovina, krachtplekken, piramides, watervallen en pittoreske plaatsjes.

 

Het programma

Dag 1: (31 augustus)
dag van aankomst, inchecken in de groepsaccommodatie. Lunch en kennismaking en uitleg over het programma. Bezoek Ravne tunnels met gids.
Welkomstdiner in een leuk restaurant in Visoko.

Dag 2-3:
De piramides en krachtplekken zullen je helpen met  de eerste heling en activatie. Dit zijn plekken met een uiterst hoge frequentie. We zullen vrijwel alle toegankelijke piramides bezoeken, waarbij we veel lopen.
Deze volgen een energetisch proces.

Dag 4-7
Vandaag gaan we op pad naar Herzegovina, waar we ons nestelen nabij prachtige  watervallen. We bezoeken de mooiste plekken in Herzegovina, waaronder natuurlijk het prachtige Mostar en andere prachtige plekken in de omgeving daarvan. We vullen de dagen met nieuwe kennis, waarbij alles draait om energie.
Energie kan alleen transmuteren, verplaatsen of materialiseren. We gaan hiermee aan de slag.  Geleidelijk aan zal jouw transformatie voelbaar en zichtbaar worden en de nieuwe energie zijn werk gaan doen.

Nog meer purificatie van oude energie vindt plaats doordat we ons onderdompelen in koele heldere stromende watervallen en onszelf opladen met de hoge frequentie ervan.

We zetten de nieuwe energie die je hebt opgedaan nog wat verder kracht bij en doen het innerlijk werk om deze nieuwe versie van jezelf te belichamen en te verankeren.

Dag 8

Indien je terugreist, zorg ik ervoor dat je weer op tijd op de luchthaven van Sarajevo bent en indien je verlengt in Visoko, neem ik je mee daarnaartoe.

Wat is inbegrepen?
Accommodatie o.b.v. gedeelde 2/3 persoonskamer in moderne vakantiehuizen of vakantieappartementen.
De gehele begeleiding, entreegelden, vervoer zoals beschreven, (een goed ontbijt, lichte lunch en diner),  alle coaching en kennisoverdracht.

Wat is niet inbegrepen?
-Je reis van en naar Bosnië. Boek het beste met Air Serbia: Amsterdam-Sarajevo via Belgrado v.v. of met Croatia Airlines via Zagreb.
In overleg is een transfer vanaf de luchthaven mogelijk indien meer mensen op dezelfde tijd aankomen (extra).
-Koffietjes en drankjes zijn tussen de maaltijden door voor eigen rekening.
In Bosnië is het nog betaalbaar en is het ook nog leuk om eens te trakteren.
-Uitgaven van persoonlijke aard.

Hoeveel plek is er?
Er is voor deze retraite maximaal plek voor 9 personen. Je kunt je opgeven via info@bosnianpyramidretreats.com
Je deelname is bevestigd als de aanbetaling is voldaan.

Wat is belangrijk?
Vegetarisch eten is mogelijk, vegan niet (eventueel zelf verzorgen).
Je dient goed ter been te zijn, we gaan veel lopen. Topconditie hoeft niet, maar wel goed ter been.
Neem goede gympies mee of wandelschoenen.
Neem zwemkleding mee.
Neem eventueel oude kleding mee die je achter kunt laten, zodat je wat souvenirs zoals kristallen of orgonites mee terug kunt nemen naar Nederland.

Reissom 1111 euro p.p.

Het getal 1111 past energetisch bij deze Wonderland Retreat, omdat het voor groei, manifestatie en transformatie staat.  Het is de uitnodiging om verder te ontwaken. Omdat we deze week werken aan expansie van je bewustzijn kan dit ook niet anders.

Aanbetaling: 511 bij registratie.
Restantbetaling 600 contant ter plaatse.

Een interessante week

Tijdens deze week gaan we volop aan de slag met energiewerk, alchemie en elementenleer. Je zult veel nieuwe inzichten en ‘Aha’-momenten ontvangen, mits je je daar voor openstelt.

Een kleine groep

Je verdient het om gezien te worden tijdens mijn retraites, dus voor deze rondreis retraite handhaaf ik een maximum aantal van 9 personen.

G-25YQVJFHV0