Reviews

Een onderdompeling in de energie van de piramides, Bosnië en Ira zelf. Wat was het fijn om een week op business retraite te zijn en alles steeds meer af te stemmem op wie ik ben. Het bracht me zoveel meer levensenergie, focus, zachtheid en balans. Ik voel meer balans tussende manneljke en vrouwelijke energie. Ik ben zowel creatiever als besluitvaardiger.

Ik heb meer duidelijkheid over wat ik de wereld te bieden heb, in mijn leven en met mijn bedrijf. Ik ben meer en meer afgestemd.

Tijdens mijn retraite heb ik een enorme stap gezet zodat ik nog meer leef in volledige afstemming met wie ik ben. Dit is waardevol voor zowel mijn priveleven als voor mijn bedrijf en klanten.

Verwend met lekkere ontbijtjes, chai-thee en mooie gesprekken. Moeilijk in woorden te vatten maar ik voel aan alles hoeveel mij dit meer op mijn eigen pad heeft gebracht. Being unshakable. Dank lieve Ira.

Helene Verheije

eigenaresse , Retreat Center Helene

Een shift naar hoger bewustzijn: dat is wat het winterzonnewende retraite bij de Bosnische piramides in Visoko mij heeft gegeven.

De combinatie van thema’s waar je dagelijks mee aan de slag gaat en energie van de omgeving zorgen voor magische momenten en innerlijke transformatie. Energetisch laad je helemaal op door los te laten wat je niet meer nodig hebt. Sinds ik terug ben voel ik me de 2.0 versie van mezelf.

Tijdens het retraite deelt Ira op persoonlijke wijze haar spirituele kennis en leidt ze je langs historische krachtplekken verspreid door de omgeving. Door haar nauwe band met de lokale bewoners worden we overal met open armen ontvangen en weet Ira ontzettend veel over de Bosnische Piramides te vertellen.

De groepsaccommodatie is netjes, knus en in de winter heerlijk verwarmd. Door ‘s ochtends en ‘s avonds gezamenlijk te eten en Bosnische Kafa te drinken is er een onderlinge sfeer van samenhorigheid. Het eten was perfect verzorgd en laat je kennismaken met de authentieke Bosnische keuken.

Ik heb het retraite als ontzettend bijzonder ervaren ben Ira enorm dankbaar voor de spirituele levenslessen en praktische oefeningen voor thuis. Dankjewel Ira voor deze onvergetelijke reis!

Amy (28)

Den Haag

Ik was één van de geluksvogels die mee was op de trip The Magical Path. Zo mooi dat je er geen worden voor kan vinden? Nou echt wel! Het was grandioos, magisch, indrukwekkend, liefdevol, fantastisch, mindblowing en uitstekend verzorgd door Ira.

Een trip om nooit meer te vergeten en voor herhaling vatbaar. Dankjewel lieve Ira voor deze prachtige ervaring!

Liefs, Carin

Carin V.

Rotterdam

Mega bedankt voor de bijzonder mmooie pure en authentieke reis die we gemaakt hebben door Bosnië. Naast de meest mooie krachtige en mystieke plekken te hebben bezocht, de kennis betreffende de Hyperboreïsche Wijsheden, de bevrijding van de geest vond ik het meest interessante. Voorbij de mind en de ziel die beiden afhankelijk zijn, ontstaat neutraliteit om te kunnen onthechten van alles wat je denkt te zijn en alles om ons heen. Dat gaat ook voorbij drama en liefde. Neutraliteit is de middenweg en de balans. Niet is wat het lijkt. Dankjewel om jouw kennis te delen. Vanuit mijn ervaring heb je veruit de meest authentieke retraite neergezet die echt van toegevoegde waarde is voor ons als mens.
Mocht je het nu nog authentieke Bosnië willen ervaren, boek dan bij Ira.

Sanne van Rossen
Eigenaresse Praktijk Natural

Sanne van Rossen

Berkel en Rodenrijs, https://praktijk-natural.nl/

G-25YQVJFHV0