Pyramids & Portals Retreat

25 oktober-1 november 2024

Deze retraite naar de Bosnische Piramides wordt gegeven in het Nederlands.

6 x lunch
7 x diner
7 x ontbijt

Portalen en Vortexes

Vervoer ter plaatse

Inzichten en intuitie

Snelle transformatie

N

Professionele begeleiding

Piramides en Portalen: een uitstekende combinatie!

Piramides en Portalen

In deze portaalreis ontmoeten we elkaar op één van de krachtigste energieplekken in de wereld op heilige grond: de vallei van de Bosnische piramides, waar we op ontdekking gaan en ervaren wat de piramides, portalen en vortexes hier energetisch met ons doen. Je zult buiten de tijd zijn. Eén week voelt als drie.

Bosnië en Herzegovina, een mysterieus land, behoort tot Oud-Europa. Dit land heeft vele krachtplekken, portalen en onbekende overblijfselen van vermoedelijk hogere of buitenaardse beschavingen die met de vergankelijkheid van de tijd niet verloren zijn gegaan en nu ontdekt mogen worden. Het is juist in dit land dat de grootste archeologische ontdekking van de eeuw werd gedaan: de ontdekking van de oudste piramide op aarde, de hoogste en het grootste piramidecomplex dat ooit gevonden is tot nu toe. Piramides zijn portalen bij uitstek en energiemachines.
Zie jij het al voor je? Hoe je staat op de top van de grootste piramide op aarde in een energiebeam die communiceert met de kosmos?
Dan is deze retraite naar de Bosnische piramides voor jou.

Een portaal is een opening, een kosmische deur, waar je doorheen kunt gaan, zodat je veel verder kunt gaan op je spirituele pad. Hier kunnen we makkelijker contact maken met hogere dimensies. Je zult zuivere inzichten en informatie ontvangen, rechtstreeks van de Bron. Velen ervaren na terugkomst uit de vallei van de Bosnische piramides doorbraken op elk mogelijk vlak in het leven: nieuwe wegen in relaties, werk, zelfliefde, grote reizen etc. 
Een vortex is een verhoogde spiraliserende energie dat bundelt op een plek.
Een activatie is wat iets in jou (en in dit geval op deze plek snel) activeert of actief maakt.
Portalen en activaties gaan daarom heel goed hand in hand.

Snelle transformaties vinden plaats na een spirituele reis naar de Bosnische piramides. Als je de kennis ontvangt hoe je de piramides voor je kunt laten werken met welke activaties, dan geeft dat een hele andere dimensie aan je reis dan wanneer je alleen de piramides bezoekt. Het is tussen jou en de Bosnische piramides hoe en wanneer die transformaties plaatsvinden, maar de ervaring heeft me geleerd dat de energie nog een aantal weken door kan werken en dat manifestaties supersnel plaatsvinden na terugkomst uit de vallei.

Ben jij er klaar voor om energetische portalen en vortexes te ontdekken, te voelen en met intentie de krachtige portalen binnen te gaan, die jouw spirituele mogelijkheden en potentie activeert?
Ontmoet mij dan hier in Visoko tijdens de portaal activatie reizen.

Ik ben Ira en ik woon hier in Visoko. Na zeven jaar eigenaresse te zijn geweest van het spirituele Namaste Cafe in Den Haag, verruilde ik Nederland voor Bosnië om hier Namaste B&B te openen en spirituele retraites te organiseren.
Ik heb achttien jaar in de reisbranche gewerkt en organiseer spirituele retraites in Bosnié en ook in India. Ik help mensen hun gewaarwording te vergroten zodat zij een nieuw niveau van waarheid kunnen betreden. Dat doe ik middels online workshops, via mijn retraites en via mijn Youtube kanaal.

Ik heb een enorme spirituele schatkist om uit te delen, een sterke intuïtie en ik leid mijn leven volledig afgestemd. Ik weet dat het geen toeval is dat je hier op deze pagina bent beland en als het resoneert dan zien wij elkaar in Visoko.

 

Je kunt naar Bosnië afreizen:
1) per auto (aanrader). 
2) per bus
3) per vliegtuig
Overleg even met Ira. Ze kan de deelnemers eventueel met elkaar in contact brengen.

Het programma

Het exacte dag tot dag programma volgt per e-mail na aanmelding.

 

Dag 1: Inchecken in de accommodatie en diner in de groepsaccommodatie.

Dag 2 /m 7: we bezoeken tijdens deze dagen de Ravne tunnels, een ondergronds prehistorisch tunnel labyrinth dat verbonden is aan de Bosnische piramides en leidt tot de vermoedelijke opening van de piramide. We bezoeken vrijwel alle Bosnische piramides. We maken excursies naar de stenen bollen en waterval, omdat watervallen portalen zijn voor zuivering en eventuele emoties lostrillen.Bij minder goed weer verruilen we de waterval voor een bezoek aan oud Sarajevo. Tijdens de week werk je met mji aan jezelf aan heling, activatie en transformatie en ontvang je veel interessante kennis. Er is een duidelijke JIJ voor Bosnië en na Bosnië. Dit zie je vaak pas achteraf.

Dag 8:
Laatste ontbijt. Uitchecken uit je accommodatie en terugreis naar Nederland of verlenging in Bosnië.

Wat is inbegrepen?
De gehele begeleiding, programma, entreegelden, vervoer zoals beschreven, alle maaltijden. Indien je met accommodatie boekt, heb je een gedeelde 2-persoonskamer in onze groepsaccommodatie of groepsappartement.

Wat is niet inbegrepen?
Je reis van en naar Visoko.
Accommodatie indien je daar niet voor kiest.
In overleg is een transfer vanaf de luchthaven mogelijk indien meer mensen op dezelfde tijd aankomen (extra).
Koffietjes en drankjes tussendoor.
Uitgaven van persoonlijke aard.

Hoeveel plek is er?
Er is per portaalreis maximaal plek voor 10 personen. Je kunt je opgeven via info@namastecafe.nl
Je deelname is bevestigd als de aanbetaling is voldaan.

Wat is belangrijk?
Vegetarisch eten is mogelijk, vegan niet (eventueel zelf verzorgen).
Je dient goed ter been te zijn, we gaan veel lopen. Topconditie hoeft niet, maar wel goed ter been.
Neem goede gympies mee of wandelschoenen.
Neem zwemkleding mee.
Neem eventueel oude kleding mee die je achter kunt laten, zodat je wat souvenirs zoals kristallen of orgonites mee terug kunt nemen naar Nederland.

Reissom 997 euro p.p. inclusief accommodatie o.b.v. gedeelde 2-persoonskamer in Visoko.

Reissom 847 indien je komt met camper of je eigen accommodatie boekt.

Aanbetaling: 497 euro via betaalink van Wise bij registratie.
Restantbetaling 500 euro volgt deels zes weken voor aankomst via Wise betaallink en deels contant ter plaatse.

Een interessante week

Alles is energie, dat is het thema van deze reis en dat zul je ook zeker ervaren. Het bewust worden hiervan, zorgt dat je alerter in het leven gaat staan en kan een diep transformerende werking hebben.

Een kleine groep

Deze zevendaagse retraite wordt gegeven in een groepje van maximaal tien personen. Zo is er voor iedereen genoeg tijd en aandacht.

Dynamiek 4/5
Wandelniveau 4/5
Bewustzijnsniveau 3/5

G-25YQVJFHV0