Leeuwenpoort Retraite

05-10 Augustus 2024

5 x ontbijt
5 x lunch
5 x diner

Portalen en Vortexes

Vervoer ter plaatse

Inzichten en intuitie

Snelle transformatie

N

Professionele begeleiding

De Leeuwenpoort en de Bosnische piramides gaan heel goed samen!

Leeuwenpoort Portaal Activatie reis

In deze Leeuwenpoort Retraite ontmoeten we elkaar op één van de krachtigste energieplekken in de wereld: de vallei van de Bosnische piramides, waar we op ontdekking gaan en ervaren wat de  portalen en vortexes hier energetisch met ons doen.

Bosnië en Herzegovina, een mysterieus land, behoort tot Oud-Europa. Dit land heeft vele krachtplekken, portalen en onbekende overblijfselen van vermoedelijk hogere of buitenaardse beschavingen die met de vergankelijkheid van de tijd niet verloren zijn gegaan en nu ontdekt mogen worden. Het is juist in dit land dat de grootste archeologische ontdekking van de eeuw werd gedaan: de ontdekking van de oudste piramide op aarde, de hoogste en het grootste piramidecomplex dat ooit gevonden is tot nu toe. Piramides zijn portalen bij uitstek en energiemachines.
Zie jij het al voor je? Hoe je staat op de top van de grootste piramide op aarde in een energiebeam die communiceert met de kosmos?

Een portaal is een opening, een kosmische deur, waar je doorheen kunt gaan, zodat je veel verder kunt gaan op je spirituele pad. Hier kunnen we makkelijker contact maken met hogere dimensies. Je zult zuivere inzichten en informatie ontvangen, rechtstreeks van de Bron. Velen ervaren na terugkomst uit de vallei van de Bosnische piramides doorbraken op elk mogelijk vlak in het leven: nieuwe wegen in relaties, werk, zelfliefde, grote reizen etc. Een vortex is een verhoogde spiraliserende energie dat bundelt op een plek. Een activatie is wat iets in jou (en in dit geval op deze plek snel) activeert of actief maakt. Portalen en activaties gaan daarom heel goed hand in hand.
Snelle transformaties vinden plaats na een spirituele reis naar de Bosnische piramides. Als je de kennis ontvangt hoe je de piramides voor je kunt laten werken met welke activaties, dan geeft dat een hele andere dimensie aan je reis dan wanneer je alleen de piramides bezoekt. Het is tussen jou en de Bosnische piramides hoe en wanneer die transformaties plaatsvinden, maar de ervaring heeft me geleerd dat de energie nog een aantal weken door kan werken en dat manifestaties supersnel plaatsvinden na terugkomst uit de vallei.

Ben jij er klaar voor om energetische portalen en vortexes te ontdekken, te voelen en met intentie de krachtige portalen binnen te gaan, die jouw spirituele mogelijkheden en potentie activeert?
Ontmoet mij dan hier in Visoko tijdens de Leeuwenpoort Retraite.

Ik ben Ira en ik woon hier in Visoko. Na zeven jaar eigenaresse te zijn geweest van het spirituele Namaste Cafe in Den Haag, verruilde ik Nederland voor Bosnië om hier Namaste B&B te openen en spirituele retraites te organiseren.
Ik heb achttien jaar in de reisbranche gewerkt en organiseer spirituele retraites in Bosnié en als het weer helemaal kan, ook in India. Mijn naam Ira betekent: ‘de ontwaakte’ en ik doe mijn naam eer aan. Ik ontwaak je in nieuw bewustzijn.
Dat doe ik middels online workshops, via mijn retraites en via mijn Youtube kanaal.

Ik heb een enorme spirituele schatkist om uit te delen, een sterke intuïtie en ik leid mijn leven volledig afgestemd. Ik weet dat het geen toeval is dat je hier op deze pagina bent beland en als het resoneert dan zien wij elkaar in Visoko.

Je kunt naar Bosnië afreizen: 1) per auto (aanrader). 2) per bus 3) per vliegtuig Overleg even met Ira. Ze kan de deelnemers eventueel met elkaar in contact brengen.

Het programma

Dag 1:
Start Retraite. Het beste reis je de dag vantevoren vast aan. We checken in in de accommodatie, waar ook mijn geliefde Petr met zijn groep zal verblijven. We beginnen in de namiddag met lunch bij de Ravne tunnels. Dit is een ongelooflijk netwerk van prehistorische ondergrondse tunnels, wat hoort bij het piramide complex in Visoko en waar je een rondleiding krijgt met gids en de fijne energie kunt voelen. Dit is een eerste rustige kennismaking met de energie hier. Diner in accommodatie.

Dag 2 t/m 4
We bezoeken vrijwel alle Bosnische piramides en krachtplekken. Je werkt hier met mij aan jezelf en er is interessante kennisoverdracht. De Bosnische piramides hebben een energetisch proces (healing, activatie, transformatie). Er is genoeg integratietijd in de avonden. op 8 augustus vindt er een speciaal Leeuwenpoort  transitieritueel plaats met alle deelnemers, ook de groep van mijn partner Petr.

Dag 5:
Vandaag bezoeken we de watervallen. Het zijn serieuze watervallen. Deze zijn gelegen in een prachtig oud bos, waar we vele kleinere portalen vinden in de natuur en kunnen zien hoe de mannelijke en vrouwelijke energie terug te vinden is. Watervallen zijn portalen voor zuivering.
Puur zuiver stromend bergwater heeft bijna dezelfde frequentie als vloeibaar licht.
Een weldadige verkoeling en zeer zuiverend voor je geest.

Dag 6:
Einde van de retraite. We sluiten af met het ontbijt. Indien je niet meteen terugreist heb je nog een dag de vrije tijd voor je terugvliegt naar Nederland.

Wat is inbegrepen?
De gehele begeleiding, entreegelden, vervoer zoals beschreven, vijf overnachtingen in gedeelde 2/3 pk, vijf keer ontbijt, lunch en diner.

Wat is niet inbegrepen?
Je reis van en naar Visoko.
Koffietjes en drankjes tussendoor evenals alcoholische dranken en verse sappen.
Uitgaven van persoonlijke aard.

Hoeveel plek is er?
Er is voor deze Leeuwenpoort portaalreis maximaal plek voor 10 personen, in verschillende, bij elkaar in de buurt gelegen accommodaties. Aanmelden via info@bosnianpyramidretreats.com Je aanmelding is definitief wanneer de aanbetaling voldaan is.

Wat is belangrijk?
Vegetarisch eten is mogelijk, vegan niet (eventueel zelf verzorgen).
Je dient goed ter been te zijn, we gaan veel lopen. Topconditie hoeft niet, maar wel goed ter been.
Neem goede gympies mee of wandelschoenen.
Neem zwemkleding mee.
Neem eventueel oude kleding mee die je achter kunt laten, zodat je wat souvenirs zoals kristallen of orgonites mee terug kunt nemen naar Nederland.
Het afsluiten van een reisverzekering is verplicht.

Reissom 777 euro p.p.

Het getal 777 past energetisch bij deze Leeuwenpoort portaal activatie reis. 777 staat voor voltooiing, vooruitgang, geluk en verandering.

Aanbetaling: 477 via betaalink van Wise bij aanmelding.
Restantbetaling 300 ter plaatse contant.

Indien je eigen accommodatie wilt boeken is de reissom 639,00 euro. M.u.v. de accommodatie is de rest inbegrepen. Wel dien je in dat geval zelf voor vervoer te zorgen naar de groepsaccommodatie waar we ontbijten en dineren.

Je verblijft op een gedeelde kamer in de natuur of gedeeld appartement met douche en toilet. Maaltijden zijn bij één van de accommodaties (Bosnisch, huisgemaakt en biologisch). Indien je met het vliegtuig komt, kan er een transfer geregeld worden.

Een interessante week

Alles is energie, dit zul je deze week ervaren en hier zul je je kennis over uitbreiden. Je ontvangt veel interessante inzichten en informatie over het energetische proces van de Bosnische piramides, je doet veel zelfwerk en er zal duidelijk een  JIJ voor én na Bosnië zijn.

Een kleine groep

Deze vijfdaagse retraite wordt gegeven in een groepje van maximaal tien-twaalf personen. Zo is er voor iederen genoeg tijd en aandacht.

Bosnian Pyramid Retreats

Reserveer vandaag nog via info@bosnianpyramidretreats.com en kijk vast uit naar een bijzondere week in Bosnië.

G-25YQVJFHV0